ABS

Amsterdam, Amsterdam Bussiness School

 

BOUW: 2003

OPDRACHTGEVER:

UNIVERSITEIT V AMSTERDAM

FUNCTIE: WERKRUIMTE

 

De opdracht betrof het ontwerpen van een zichtbare afdeling voor de Amsterdam Business School binnen de Universiteit van Amsterdam.

Daarnaast is een deel van de bibliotheek in dit gebouw van de Universiteit opnieuw ontworpen en ingericht.

De trend tot het meer verzelfstandigen van afdelingen en studierichtingen vraagt een meer herkenbare uitstraling. Zo is er een aparte entree ontworpen met aansluitend de balie met informatiecentrum en deze gekoppeld aan de werkruimten voor deze afdeling. De bibliotheek is opnieuw ontworpen omdat er een groeiende behoefte is aan computer werkplekken en studieruimten waar een bepaalde rust van uitgaat om ongestoord te kunnen werken en vergaderen.

Copyright Roy Gelders Architecten © All Rights Reserved